Ca parte a grupului de firme NETWORK TELEX , compania noastra livreaza servicii si produse pentru companii si persoane individuale care isi au locatia de baza in tarile Europei Centrale si de Sud-Est.

     Gama noastra de produse destinata a fi folosita in principal in domeniile aviatic, bancar, maritim, cuprinde solutii unice de mesaje electronice care asigura livrarea de : mesaje telex, telegrame, mesaje specifice domeniului aviatic, mesaje SWIFT, documente legale, sms-uri si mesaje tip fax, precum si solutii originale software cum ar fi TELEX- NET sau FLIGHT NET, menite a usura folosirea si a spori versatilitatea operatiilor specifice de telecomunicatie deservite. Echipamente speciale cum ar fi unitati de telex modern, terminale AFTN, echipamente de deservire aeroportuara, telefoane prin satelit etc., sunt de asemenea parte a ofertei noastre.

     Acum puteti trimite si receptiona mesajele Dumneavoastra IATA / SITA si AFTN folosind providerul Dumneavoastra de e-mail.  Aceasta inseamna ca : 

1. NU trebuie sa cumparati nici un produs  hardware sau software special

2. NU trebuie sa aveti un calculator dedicat si nici  linii inchiriate.

     Solutia noastra va  ofera autonomie deplina: fie sunteti la serviciu, fie acasa, fie calatoriti sau sunteti in timpul unei sedinte sau intalniri , daca aveti acces la o legatura de Internet functionala,  va puteti folosi laptopul, tableta sau smartphone-ul pentru a trimite, receptiona  sau monitoriza corespondenta Dumneavoastra IATA / SITA.  Solutia noastra implica o reducere substantiala de costuri, oferind si o mobilitate si o usurinta de exploatare sporite. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati spatiile rosii.

     Acum mesajul  e gata de a fi trimis la serverele noastre  din Anglia, unde va fi convertit  automat intr-un mesaj de tip B si trimis in reteaua SITA / IATA la destinatia dorita.

     Cand cineva va dori sa va trimita un mesaj  IATA , sau de tip B,  va fi de asemenea convertit automat intr-un e-mail care va ajunge in contul Dumneavoastra ( in cate casute de e-mail doriti ). Veti plati numai pentru mesajele care ajung  la destinatie, nu si pentru  esecuri de transmisie sau pentru mesajele receptionate. Veti fi notificati despre succesul  transmisiei fiecarui mesaj precum si de cauza eventualului esec al transmisiei, se asigura trasabilitatea fiecarui mesaj.  Factura Dumneavoastra lunara va fi o oglinda a corespondentei purtate.

Adresa Dumneavoastra  IATA va fi una noua sau cea pe care deja o aveti.

NU exista nici un inconvenient!

Solutia este sigura:

  • Se asigura suport 24 x 365
  • Referinte la dorinta
  • Putem acorda o perioada de proba de pana la 15 zile, fara nici un cost sau obligatie ulterioara din partea Dumneavoastra!

Pentru o oferta personalizata, care sa raspunda cat mai exact nevoilor Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.