Network Telex are peste 20 ani de experienta in sectoarele financiare generaleși are o gamă largă de produseși servicii specifice :

- Mesagerie internationala E-telex pentru trimitereași primirea de mesaje, inclusiv cu statut juridic.
- Mesaje criptate E-telex pentru sigurantași integritatea mesajului.
- Mesaje Telex / Solutii Hardwareși Software in platforme de comunicare.
- Soluții SMS bancare - confirmare de tranzacție, notificări clientși soluții de marketing.
- Solutii strategice de livrare "Aviz juridic".
- Baza de date Raw fuzionata cu baza de date Excel cu documente unice cu livrare electronică la nivel mondial.
- Integrarea SWIFT pentru mesaje e-telex / e-fax .
- Furnizare de echipamente  de fax si telex aprobate de cater SWIFT si integrate cu programele SWIFT Alliance
- Codificare si securitate suplimentară recunoscuta la nivel global, prin "TEST KEY "

PRODUSUL NETWORK TELEX TEST KEY

  • Calculul manual a codurilor cheie de testare este atât consumator de timpcat si predispus la erori. Multe formule sunt extrem de complexeși modificările sunt frecvent necesare. Controlul de utilizare si numărul de secvențe poate da naștere la probleme. Acum există o soluție rentabilă extrem de sigura proiectata “tip fereastra “ pentru a rula pe orice PC stand-alone sau aflat in rețea, care automatizeaza toate funcțiile de testare tradiț

CARACTERISTICI DE SECURITATE

  • Un nivel ridicat de securitate se realizează ca urmare a implicării umane reduse, nivelului de parole multiple, controlului accesului , criptarii complete a datelorsi ale controlui dublu pentru testele efectuate. Un jurnal cuprinzător de audit asigură integritatea operațiunii de testare .

USOR DE FOLOSIT

  • Programul Network Telex denumit TEST KEY  este proiectat intr-un sistem de ferestre successive pentru a fi utilizat de către personal fara experiență pe calculatorși cu minim de training. Datele relevante din textul mesajului solicitat apar pe ecran, validatși rezultatul testarii cheie este produs imediat. Secvența de alocare variabilă este automata în toate pozițiile posibile stabilind dacă testul este ok, este în afara secvenței sau un duplicat.

CONFIGURAREA

  • Pentru a se conforma cu cerințele speciale de siguranțăși operaționale ale băncilor, este furnizata o facilitate de configurare globală pentru utilizator. Aceasta facilitate permite clientului de a decide asupra tuturor restricțiilor de securitate independent de softwareși apoi sa coreleze  functiile de utilizator cu opțiunile din meniu.

BENEFICII

  • Securitate sporităși integritatea mesajuluiPrelucrarea rapida a calculelor de testare "TEST KEY"Eliminarea erorilor la testele de ieșireVerificarea generala la testele de intrareAlocare automată a Prefixului / variabilelor de secventaDependența redusă de cunoștințele individuale a celui care foloseste programulInstruirea minima necesara  a personalului de deservire

CARACTERISTICI

  • Securitate parola Multi-level.Audit On-line.Facilități complete pentru utilizator.UșAuto-Arhiva pe spatiul de stocare pentru o securitate mai buna.Configurație definită de utilizator pentru a se conforma cu procedurile de securitateși de control existente.

SOFTWARE-UL TELEX-NET SAU SERVICII E-TELEX

  • Programul Network Telex TEST KEY poate fi pe deplin integrat cu software-ul TELEX-NET sau serviciul E-TELEXși pot fi de asemenea utilizate independent cu alternative de produse telex / date / software.

Pentru o oferta adecvata nevoilor Dumneavoastra va rugam sa ne contactati la mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  !