Network telex are mulți ani de experiență in industria maritimă și are o gamă largă de produse și servicii specifice, care au fost utilizate de Linii maritime, Agenti de expediere, Paza de coastă și corporații din întreaga lume.

Produsele si serviciile includ:

 • Mesagerie  E-telex pentru trimiterea și primirea de mesaje privind statutul  juridic al navelor, în orice ocean, timp de 24 x 7 x 365 zile,
 • Mesaje criptate E-telex pentru comunicatii sigure și sporirea  integritatii  mesajului,
 • E-ship service - livrarea de informatie catre clientul aflat in navigatie, bazata pe furnizarea de email-uri standard de la furnizorii navali existenti la nivel mondial - fără a necesita abonarea la  furnizori alternativi,
 • Livrare de e-mailuri uscat - nava,  cu acoperire globala,
 • Produse si servicii maritime destinate comunicarii prin satelit,
 • Soluții de colectare debite – asigurand semnarea receptiei notificarii si raportarea zilnica a datelor de contact ,
 • E-fax,  mesaje de trimitere faxuri la bordul navelor, serviciu cu acoperire globala,
 • Scrisori si mesaje trimise de catre membrii echipajelor navelor pe uscat,
 • Mesaje Telex / Solutii Hardware și Software pentru platforme de comunicare,
 • Soluții SMS Maritime - confirmare de tranzacție, notificări client și soluții de marketing,
 • Facilitatea "Ocean Hunting” - Network Telex cauta nava, indiferent daca locația vasului este cunoscută aproximativ sau nu,
 • Implemmentarea de solutii de comunicare maritime personalizate.
 • Servicii mobile de telefonie maritima (telefon mobil prin satelit) – pe baza de  contract  pre-paid - inclusiv cartele echipaj,
 • 24 Hr service și suport tehnic pe baza de contractApel de urgență - inginerii Network Telex asigura,  la cerere, asistență tehnică completa in trimiterea  de mesaje.

COMUNICAREA MARITIMA PRIN SATELIT

PRODUSE SI SERVICII (2015)

UNIVERSAL CARD

Soluția prepaid UNIVERSAL CARD oferă utilizatorilor o modalitate convenabilă de a rămâne în contact cu prietenii și familia prin comunicațiile prin satelit.

Cardul universal permite apeluri de voce, mesagerie și  utilizare web. Membrii echipajului unei nave aflate in cursa pot efectua apeluri private preplătite, trimite email-uri preplatite, mesaje SMS și pot avea acces la Internet, ceea ce va permite managementului sa beneficieze de imbunatatirea moralului echipajului și de un control complet al costurilor asupra comunicațiilor private- cu administrare minima si fara nici un cost suplimentar.

SKYFILE MAIL

SkyFile Mail oferă o fiabilă și rentabilă mesagerie de e-mail, fax și SMS pe VSAT, Inmarsat, Iridium și terminale de satelit Thuraya. Este potrivit pentru utilizatorii aflati pe mare, pe uscat și în zbor.
Simplu de instalat, utilizat și actualizat, SkyFile Mail funcționează pe orice PC desktop sau laptop.  Varianta Premium este pe deplin compatibila cu orice software de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook, ceea ce permite o integrare usoara cu  programele existente,  constituind  un instrument ideal pentru utilizatorii de mesagerie la bordul navei.

INMARSAT  FLEET  ONE

Fleet One aduce comunicațiile în bandă largă la navele mici, cum ar fi iahturi, șalupe și bărci de pescuit.
Acest nou serviciu de voce și de date prin satelit a fost proiectat special pentru comunitățile de agrement și de pescuit maritim, oferind conectivitate de voce și de date neîntrerupta, cu viteze de până la 100 kbps.
Intr-o vacanță de navigatie sau excursie de pescuit, Fleet One este un serviciu care permite  utilizatorilor de nave mici sa aiba acces nelimitat la e-mail, Internet, sa trimita mesaje SMS și sa vorbeasca la telefon.
Serviciile noastre cu valoare adăugată imbina caracteristici suplimentare unice cu instrumente versatile de mesagerie, compresie web și filtrare, de monitorizare a traficului, de prognoza sau setari de securitate avansate. Totul  pentru a îmbunătăți securitatea si confortul utilizatorului.

THURAYA SATSLEEVE

 Comunicatii prin satelit pentru smartphone-ul tau!
Thuraya SatSleeve este cel mai rapid și simplu mod de a transforma un telefon smartphone într-un telefon prin satelit. Doar puțin mai mare decât telefonul smartphone în sine, adaptorul compact vă permite să transformati telefonul smartphone într-un telefon prin satelit care permite comunicatii de voce și de date dincolo de aria de acoperire a rețelelor tradiționale terestre.
Utilizatorii sunt membrii unor corporatii și ONG-uri care călătoresc frecvent,  sau exploratori aventurosi, care călătoresc în locuri îndepărtate si care se pot bucura de utilizarea smartphone-ului, fără a fi nevoie să care echipamente voluminoase de tipul telefoanelor prin satelit traditionale.

IRIDIUM HANDHELD SERVICE

Cu telefoanele Iridium prin satelit portabile, puteți comunica de la orice punct de pe glob, inclusiv oceane, căi aeriene și regiuni polare.
Operand în rețeaua de satelit Iridium, o constelație de 66 de sateliți pe o orbită joasă a Pământului (LEO), cu arhitectura eco-link, telefoanele Iridium vă permit să efectuati și primi apeluri practic oriunde în lume, necesitand utilizatorului doar o vedere clară a cerului ( si un telefon ! )

Telefoanele Iridium portabile sunt potrivite pentru profesioniști în mișcare, și oferă pentru toți cei care lucrează la distanță, în locuri cu acces limitat, la conectivitate terestre tradiționala, servicii de voce și de date și multe altele. Mic, usor si rezistent la apa, Iridium 9555 este deosebit de potrivit pentru medii industriale și accidentate, iar Iridium Extreme este ideal pentru organizatii guvernamentale  și personalul armatei, interventii de urgență, echipe de exploatare sau de utilizatori care au nevoie de servicii bazate pe locație precisa pentru urmărirea în timp real.

THURAYA HANDHELD SERVICE

Telefoanele prin satelit Thuraya XT sunt esențiale atunci când aveți nevoie de o utilizare ușoara, de comunicații rentabile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Australia. Telefoanele Thuraya XT opereaza pe o rețea de sateliți geostaționari si sunt concepute pentru utilizatorii care călătoresc în medii solicitante, caracterizate prin umezeala accentuate,  praf și șocuri mecanice . Disponibil fie  în modul satelit numai ori in  modul dual Satelit-GSM, Thuraya XT vă oferă conectivitate permanentă la Internet la viteze de până la 60kpbs prin GmPRS (Geomobil Packet Radio Service).

În plus față de oferirea de navigare prin GPS cu  capacitatea de urmărire (“tracking”), cu telefoane prin satelit Thuraya XT puteți efectua apeluri de voce, naviga pe Internet, trimite și primi e-mailuri, și chiar accesa rețeaua companiei Dumneavoastra. Toate de la telefonul dvs. Thuraya XT !  Pentru a vă ajuta să obțineți mai mult de la dispozitivul portabil Thuraya XT, oferim o gamă de soluții concepute pentru a spori conectivitate extinsă prin satelit.

ISATPHONE HANDHELDS

În timp ce IsatPhone Pro a fost primul telefon prin satelit la nivel mondial de la Inmarsat,  IsatPhone2, a fost adăugat la portofoliul de telefoane pentru o noua dimensiune a utilizarii si a  portabilitatii. Proiectate pentru a lucra în aproape orice mediu, oferind o interfață intuitivă stil GSM și ecran color, telefoanele  portabile IsatPhone sunt telefoane cele mai robuste construite vreodata, ușor de utilizat și la prețuri accesibile. IsatPhone redefineste calitatea și fiabilitatea în comunicații mobile prin satelit, în timp ce soluțiile Network Telex optimizeaza serviciul cu instrumente eficiente pentru comunicarea de zi cu zi și pentru  nevoile de administrare.

IRIDIUM GO!

“Powered by Iridium’s” inseamna  o rețea cu adevărat global!  Acest echipament robust iși extinde capacitățile fata de orice smartphone, laptop sau tabletă prin crearea unui hotspot Wi-Fi sprijinit de satelit oriunde pe planetă.
** Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre maritime, vă rugăm să contactați :

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.