Solutii Globale de Livrare...

Network Telex este un Grup global, lider în domeniul serviciilor de mesaje securizate care au dezvoltat un mod simplu, modern și sigur pentru a transmite mesaje telegramă. De la orice monitor o livrare personală instant fără a fi nevoie de vizite locale la Poșta.

O telegramă este, de asemenea cunoscuta ca "e-telegrama legala", și este un instrument de notificare și de încredere de peste 100 de ani.

Network Telex operează in propria rețea globală dedicată, cu echipe dedicate de personal care, de asemenea, sunt in parteneriat cu cele mai mari companii de telecomunicații din lume și cu departamentele Poștale de acoperire globală completă.

Comunicarea dintre compania dumneavoastră și serviciul nostru este complet bazata pe e-mail / IP, permitand  trimiterea unui email normal care este transferat către comutatorul de mesaje din  Țara sau Orașul de destinație prin platforme  de rutare la nivel mondial.

Securitatea mesajul fiind  extrem de importanta, acesta  este trimis cu o notificare instantanee a unui auto-răspuns, care include apoi o urmărire unica și numărul de referință pentru fiecare mesaj transmis și o copie a mesajului acceptat și transmis pentru a fi păstrate.

Departamentul specializat al Network Telex ( NTTD) este conectat la peste 100 de milioane de inregistrari din Baza de date, asigurand urmarirea la nivel mondial, confirmarea si garantarea rezultatelor. Bazele de date sunt actualizate zilnic de către o echipă specializată pentru a asigura  la cererea clientilor cele mai recente informații.

E-trace, este o platformă unică de acces client, care primește datele și returnează raportul solicitat în mod automat - cea mai recenta adresa rezidentiala, adresa ocuparii forței de muncă, telefon mobil și toate datele înregistrate pentru clientii nostri.

Network Telex asigura e-telegrame ca mesaje securizate pentru departamente de HR sau financiare sau ca notificari ori mesaje de felicitare,  inclusiv pentru ministere și organizatii  de guvernământ din întreaga lume.

Beneficiile E-telegramei includ :

Costuri de utilizator mult mai scazute.
Nu necesita nici un software sau hardware nou instalat de către expeditor.
Conexiune instanta pentru utilizator.
Semnătura și numarul de contact colectate de la receptor (dacă este cazul).
Genereaza un numar unic mesajului pentru securitate și urmărire a fiecărui mesaj în întreaga lume.
Serviciu disponibil 24 x 7 x 365 Complet automatizat.
Mesajul dedicat manipulare switch-uri în mediu securizat.
Serviciul poate fi folosit pentru a transmite, de asemenea, telex, fax mesaje și SMS.
Link-uri directe către țări importante din lume.
Solutii complete de livrare de la punct la punct.
Folosit exclusiv de unele dintre cele mai mari organizații din lume.
Suport multi-lingvistic.
Rapoarte zilnice de livrare - trimise automat pentru clientii nostri.
Volum mare de livrare - "Batch File"
Document Excel - formatare automata a e-telegramei, conversia si distribuirea automată.
Tracking & Contact - Verificarea globala a adresei, solutii de livrare.
Platforme de facturare flexibile cum ar fi : Contractual sau "pay as you go".
Optiuni de păstrare a documentelor și opțiuni sigure de recuperare.
Declarații lunare complet detaliate configurate pe o ramură, departament sau pe baza regionale, dupa necesitati.

Formulare POSIBILA A MESAJELOR E-telegrama

(Telegrama 1 exemplu)

Ai fost absent de la locul de muncă de la _______ (a se introduce data inițială de absență). Nu ați reușit să contactați magazinul sau managerul tău pentru a va motiva lipsa. Acest lucru este considerat a fi absență fără autorizație. Vi se cere să contactati ________ (se introduce numele managerului) din _________ (a se insera data). Imposibilitatea de a contacta magazinul poate duce ca Societatea sa treaca la acțiune disciplinară împotriva ta.
SFARSITUL telegramei.

(Telegrama 2 exemplu)

Ai fost absent de la locul de muncă de la _________ (se introduce data inițială cand ati lipsit). O telegramă din data de ________ (se introduce data inițială a primei telegrame), a fost trimisa la dv. pentru a te anunța că compania ar putea lua măsuri disciplinare împotriva dumneavoastră, pentru lipsa dv. fara autorizatie.
Vă rugăm să participati la ancheta din data ________ (data) la ora _________ (timp). Ancheta va avea loc în ________ (locul) la ________ (magazinul).

Afirmația este:
Se inserează unul dintre afirmațiile următoarele în telegrama
Abatere (brut) la data (data):
- Ai fost absent de la locul de muncă la (data), fără autorizație și fără o scuză valabilă; sau

- Ai fost absent de la locul de muncă la (data), și nu ati reușit să prezentati un raport managerului, ceea ce a făcut imposibil pentru managerul dvs. de a face planuri alternative pentru durata absenței dumneavoastră.

O copie a anunțului de anchetă cu toate drepturile prevăzute, pot fi ridicate de la __________ (manager inserați numele). Imposibilitatea de a participa la ancheta interna va duce la continuarea în lipsa dvs.

NNNN

SFARSITUL TELEGRAMEI

Solutii globale de livrare ...

Va rugam sa ne contactati la : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">

 

Exemplu de utilizare a serviciului nostrum de telegrame in AFRICA  DE   SUD !